Knutselbox voor de Gastouder

Eén van de redenen waarom Soulvation-art de knutselbox heeft ontwikkeld voor de Gastouder is ten eerste omdat kinderen de natuurlijke drang hebben om zich te ontwikkelen en daar is knutselen een mooi voorbeeld van.  Vaak merken we dat Gastouders nog wel eens moeite hebben om leuke verfrissende ideeën te bedenken en met deze unieke knutselbox is dat verleden tijd!
Buiten het leerzame aspect biedt een knutselbox nog een aantal voordelen. Je hoeft niet meer de deur uit om materialen in te kopen, de ideeën zijn zeer vernieuwend en gaan net iets verder dan het gewone knip en plak werk. Iedere maand is de box weer gevuld met nieuwe ideeën! Bij ieder werkje zit ook nog eens een werkbeschrijving. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk is het een positieve reclame voor u als Gastouder.

                      

Wat houdt de knutselbox in

Iedere knutselbox bevat 5 unieke werkjes. U kunt kiezen uit een Small, Medium of Large box afhankelijk van hoeveel kinderen u gemiddeld hebt.
Kiest u voor de Large box dan ontvangt 6 maal de 5 werkjes is totaal 30 werkjes.
De box wordt bij u thuis afgeleverd en wij werken met een automatisch incasso waarbij iedere maand het bedrag van uw rekening wordt afgeschreven.
Het abonnement is per maand opzegbaar dus wanneer u wilt stoppen dan stuurt u een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vermeld daarbij uw naam en debiteurnummer en wij zetten uw abonnement stop.

Type Boxen    Aantal kinderen  Totaal aantal werkjes  Abonnement
Small box (5 werkjes) 2 10 stuks

€ 24,95

Medium box (5 werkjes) 4 20 stuks € 34,95
Large box (5 werkjes) 6 30 stuks € 44,95


Gastouder

Als Gastouder kunt u zich ook zonder tussenkomst van een Gastouderbureau bij ons aanmelden. Bent u enthousiast geworden over de knutselbox en wilt u zich aanmelden stuurt u dan een mailtje naar info@soulvation-art en wij sturen u een aanmeldformulier.

Voordelen voor de Gastouder.

- Werkbeschrijving van alle werkjes
- Per maand thema gericht zoals bv. Pasen, Sinterklaas en Kerst
- Niet meer de deur uit om materialen in te kopen
- De box wordt thuis bezorgd
- Maandabonnement is per maand opzegbaar
- Automatisch incasso
- Enthousiaste ouders en kinderen.
- Goede reclame voor de Gastouder