Welkom bij Soulvation-art

Wat doet Soulvation Art

Soulvation-art is een creatief bedrijf dat zich bezig houdt met het aanbieden van creatieve boxen bij ziekenhuizen, zorginstellingen, vakantieresorts, kinderdagverblijven,  Gastouderbureau's en Gastouders. Wij bieden maatwerk in alle opzichten. We spelen in op de wensen van de klant maar denken ook mee in het traject zoals het type knutselwerkjes maar ook wanneer er een specifieke wens is tot het ontwikkelen van een idee voor een bepaald thema.
Persoonlijke betrokkenheid, korte lijnen en een goede service maakt dat niet alleen wij maar vooral u daar enthousiast van wordt.  

Welke boxen zijn  er er.

Qua creatieve boxen werken we met twee vormen.

1, De ID-Boxen      Hierbij kunt u losse knutselwerkjes bestellen in de webshop en deze wordt naar u verstuurd en daarbij ontvangt u de factuur.        
2. De Knutselbox   Hierbij neemt u een maandabonnement af en ontvangt u iedere maand een box met verfrissende nieuwe knutselwerkjes

Wat houdt de ID-Box in.

De ID-Boxen die we aanbieden bevat een uniek creatief knutselwerkje en iedere box heeft dus zijn eigen identiteit (ID). In overleg met de klant wordt bepaald wat er bij kinderen aangeboden word. Dit kan zijn naar aanleiding van een bepaald idee, wens of thema. Vervolgens wordt er een bepaalde hoeveelheid van dit werkje in een doos gedaan en bij u afgeleverd. Er kunnen ook meerdere soorten werkjes in een doos gedaan worden (combinatiebox).
Het voordeel van een ID-Box is dat wij zoveel mogelijk het werk voor u doen zoals de ideeën aanleveren, alles in een doos doen en bij u afleveren. U hoeft hoeft zich niet meer bezig te houden met het bedenken van het komende thema en het inkopen van knutselmateriaal. Dit scheelt een hoop tijd die nu anders besteed kan worden. Tevens zit er een beschrijving bij van het te maken werkje. U kunt een ID-Box via onze webshop bestellen of wanneer u vragen heeft contact met ons opnemen.

Wat houdt de knutselbox in

De knutselbox voor de Gastouders is op basis van een maandabonnement en deze is per maand opzegbaar.
De box wordt thuis afgeleverd en we werken met een automatisch incasso. Bij ieder werkje zit tevens een werkbeschrijving.
Wanneer de feestdagen in aantocht zijn zoals Pasen, Sinterklaas, Kerst enz. dan wordt de box daar uiteraard op afgestemd. Dit geldt ook voor de jaargetijden zomer, herfst, winter en de lente.
U kunt de knutselbox ook afnemen wanneer u in een andere bedrijfstak bezig bent. neem gerust contact op en we zorgen dat we een knutselbox op maat voor u leveren waar uw cliënten iedere maand van kunnen genieten.
Een knutselbox met zoveel leuke en verfrissende werkjes is natuurlijk het perfecte uithangbord voor een Gastouderbureau/Gastouder of voor elke andere organisatie!

Bent u enthousiast geworden dan kunt u zich aanmelden door middel van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt bellen met Tel. 06-42016684

Met vriendelijke groet,

Gerald Zieleman