Welkom bij Soulvation-art

Wat doet Soulvation Art

Soulvation-art is een creatief bedrijf dat zich bezig houdt met het aanbieden van creatieve ID-Boxen bij ziekenhuizen, zorginstellingen, vakantieresorts en kinderdagverblijven. Wij bieden maatwerk in alle opzichten. We spelen in op de wensen van de klant maar denken ook mee in het traject zoals het type knutselwerkjes maar ook wanneer er een specifieke wens is tot het ontwikkelen van een idee voor een bepaald thema.
Persoonlijke betrokkenheid, korte lijnen en een goede service maakt dat niet alleen wij maar vooral u daar enthousiast van wordt.                    

Wat houdt de ID-Box in.

De ID-Boxen die we aanbieden bevat een uniek creatief knutselwerkje en iedere box heeft dus zijn eigen identiteit (ID). In overleg met de klant wordt bepaald wat er bij kinderen aangeboden word. Dit kan zijn naar aanleiding van een bepaald idee, wens of thema. Vervolgens wordt er een bepaalde hoeveelheid van dit werkje in een doos gedaan en bij u afgeleverd. Er kunnen ook meerdere soorten werkjes in een doos gedaan worden (combinatiebox).
Het voordeel van een ID-Box is dat wij zoveel mogelijk het werk voor u doen zoals de ideeën aanleveren, alles in een doos doen en bij u afleveren. De klant hoeft zich niet meer bezig te houden met het bedenken van het komende thema en het inkopen van knutselmateriaal. Dit scheelt een hoop tijd die nu anders besteed kan worden. Tevens zit er een beschrijving bij van het te maken werkje.
U kunt een ID-Box via onze webshop bestellen of wanneer u vragen heeft contact met ons opnemen.

Bestelwijze ID-Boxen.

Soulvation-art werkt uitsluitend met bedrijven en daarbij hanteren we twee vormen van leveringen.

1. Losse ID-Boxen bestellen.
    Een bedrijf kan ID-Boxen bestellen waarbij de hoeveelheden en de soort werkjes vrij te bepalen zijn. U ontvangt een paar dagen na de bestelling de ID-Box
    inclusief een factuur.

2. Maandabonnement
    Bij de tweede vorm van levering werken we met abonnementen. Hierbij wordt een
    maandelijkse selectie gemaakt van een aantal ID-Boxen. Iedere maand zitten er weer nieuwe werkjes in de box.

 Soulvation-art & creativiteit

Creativiteit zit nu eenmaal in ons bloed en daar willen we graag uiting aan geven. Wij maken als organisatie ook kunst in de vorm van schilderijen.
Dit kan zowel met verf zijn als digitaal. De kunstwerken in de galerij zijn allemaal handgemaakt en zijn te koop.

U kunt via de mail de prijs opvragen van een kunstwerk.